Mbamba forsterker Alta-angrepet

Sportslig koordinator Anders Abrahamsen og Alta IF er meget fornøyd med sin siste signering, Christopher Tangeni Nangolo Mbamba. Det er en spiller som kan bidra med scoringer i bunnkampen i 1. divisjon.

Sportslig koordinator Anders Abrahamsen og Alta IF er meget fornøyd med sin siste signering, Christopher Tangeni Nangolo Mbamba. Det er en spiller som kan bidra med scoringer i bunnkampen i 1. divisjon. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Medkila-spilleren tilfører Alta IF fart og teknikk.

DEL

(Finnmark Dagblad) Onsdag sikret Alta IF og sportslig koordinator Anders Abrahamsen signaturen til den offensive spilleren Christopher Tangeni Nangolo Mbamba (22). Den siste forsterkningen til Alta IF kommer fra 2. divisjonsspill i Medkila, hvor han denne sesongen har scoret to mål.Chris Mbamba kommer fra Zimbabwe og spilleren kommer vederlagsfritt til Alta IF.

Daglig leder i Alta IF, Tron Møller Ntatland, er godt fornøyd med at de har sikret seg en ny offensiv spiller.

- Han kan tilføre laget noe både som kantspiller, hengende spiss oog spiss. Så det er en spiller som kan bekle flere posisjoner. Det er en spiller med god teknikk og fart, forteller Møller Natland om hans siste signering.

Alta IFs daglig leder håper å få Mbamba klar til søndagens kamp mot Ranheim.

- Han bør bli klar til helgens seriekamp.

Selv om Alta IF har signert en ny offensiv spiller, vil de fortsette å finne en erstatter til Vegard Braaten.

- Vi leter fortsatt etter en rein spisstype, men det er et veldig vanskelig marked, hvor vi konkurrerer med mange klubber i 1. divisjon, sier daglig leder.

Artikkeltags