Alta IF med nok et tap - men Flovik er fornøyd

FORNØYD: Alta-trener Bård Flovik.

FORNØYD: Alta-trener Bård Flovik. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Under søndagens treningskamp mot Grodrud på bortebane, gikk laget fra Alta på nok et tap. Men lagets trener lar seg fortsatt ikke stresse.

DEL

På Gardermoen, like før han skal ta flyet hjem til Alta søndag ettermiddag, er det en fornøyd trener Bård Flovik vi møter over telefon.

LES OGSÅ: Tap for Alta IF: – Brutalt god læring

– Vi hadde en veldig fin førsteomgang med 0 – 0 til pause. Den omgangen burde vi ha ledet. Men etter å ha spilt en tung kamp fredag var guttene sitne, så andreomgangen gikk trått. 

Etter bare fire uker som trener for Alta-laget, ser Flovik på treningskampene i Oslo som god læring.

Tromsdalen til helga

– Som trener er det både nyttig og fint å lære hvordan laget fungerer i ulike situasjoner. Noe har vært bra og noe ikke fullt så bra. Som jeg har sagt før: Dette skal vi finslipe på. Vi skal jobbe med å holde på ballen minst like lenge som motstanderen. Vi skal få til vårt eget angrepsspill og bli bedre på å presse. I denne fasen er jeg lite opptatt av å snakke om resultater, men heller om spillet og hva vi kan gjøre bedre.

Allerede i morgen mandag møtes laget til trening i Finnmarkshallen.

– Nå skal vi hjem og riste av oss litt, før vi møtes til trening mandag kveld. Lørdag møter vi Tromsdalen på hjemmebane. Og det er åtte uker til seriestart. Så nå skal vi trene og finslipe spillet, men jeg stresser ikke. Dette har jeg trua på, sier Bård Flovik.

Artikkeltags