Egholm får se seg etter ny klubb

Tresor Egholm har måtte se at blant annet Mathias Dahl Abelsen har står foran han i køen til Rune Repviks første ellever.

Tresor Egholm har måtte se at blant annet Mathias Dahl Abelsen har står foran han i køen til Rune Repviks første ellever. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Alta IFs midtbanespiller er lei av å sitte på benken.

DEL

(Finnmark Dagblad) Alta IF Fotball og Tresor Egholm har blitt enige om at han får lov å se seg om etter andre alternativer.

- Tresor kom til Alta IF fra Lyn i vinter, og fra første dag i klubben har han gjort et solid og positivt inntrykk, både som fotballspiller, spillerutvikler og menneske. Han er godt likt i spillergruppa, og har svært god fotballfaglig kompetanse - og har således vært en god sparringspartner for trenerteamet. Tresor trives svært godt i Alta på alle måter, og føler han har blitt godt tatt imot av klubben og folket her i Alta, melder Alta IF i en pressemelding.

- Samtidig ønsker Tresor å gjøre et ærlig forsøk som fotballspiller før han eventuelt retter hovedfokus mot andre ting. Spilletiden har så langt vært svært begrenset i Alta IF, da andre spillere har prestert godt i sesonginnledningen. På bakgrunn av dette, og det faktum at vi føler dekningen på midtbanen er god, ønsker vi ikke å stå i veien for at Tresor får prøve seg et annet sted i jakten på mer spilletid, forklarer Alta IF i samme pressemelding.

Rent praktisk vil det ikke være mulig å gjennomføre en overgang til en annen proffklubb før overgangsvinduet åpner 15. juli, men vi åpner samtidig for at arbeidsforholdet kan avsluttes tidligere dersom ting skulle falle på plass med hensyn til jobb og eventuelt spill for en klubb på amatørkontrakt.

- Tresor er en profesjonell fotballspiller og vil fortsatt bidra til Alta IF sitt beste så lenge han er her, og vi har ingen betenkeligheter med at han er en del av stallen inntil fremtiden er nærmere avklart, melder Alta IF.

Når det gjelder Tresor sin rolle som spillerutvikler i klubben, er det for tidlig å si noe om hvordan Alta IF skal erstatte han på dette området. Samtidig har vi allerede begynt å se på mulige alternativer på dette området, og føler oss trygge på at vi finner en god løsning i løpet av relativt kort tid.

Artikkeltags