«Allerede fra nå av ønsker vi i Vadsø Høyre at brukere og pasienter i Vadsø kommune skal kunne delta på arrangementer i byen»

Av

Vadsø Høyre vil sikre gode omgivelser og opplevelser for brukere og pasienter i kommunen.​

DEL

MeningerNå er første spadetak tatt for det nye dagsenteret ved Vadsø helsesenter. Når det er ferdig blir det å være en fin plass for dem som ønsker det og møtes for forskjellige aktiviteter.

Men allerede fra nå av ønsker vi i Vadsø Høyre at brukere og pasienter i Vadsø kommune skal kunne delta på arrangementer i byen. Om det er snakk om en teaterforestilling i kultursalen, eller en konsert på kooperativet kulturscene (gamle Vårbrudd), eller en tur til sentrum under Varangerfestivalen, så vil vi at dette skal tilrettelegges slik at både de med og uten behov for assistanse får delta på kulturelle aktiviteter.

Vadsø Høyre vil også jobbe for at alle innbyggerne i Vadsø kommune som har behov for assistanse skal få regelmessige uteaktiviteter. Om det skulle være å gå en tur i gatene i byen, eller kanskje en tur til en av de flotte gapahukene for å se utsikten mens man tar en kopp kaffe, det syntes vi i Høyre at du som pasient/bruker skal få bestemme.

I vårt program ‪2019-2023 snakker vi også blant annet om sikre og verdige transporttilbud til/fra sykehus og/eller behandlingsinstitusjoner. Vadsø Høyre vil også sikre at de som har behov for kommunale tjenester etter opphold på sykehus/behandlingsinstitusjon får det tilbudet de behøver så snart de kommer hjem til Vadsø.

Vi i Høyre vil også innføre forebyggende hjemmebesøk til alle kommunens innbyggere over 75 år. Dette for å ivareta og tilrettelegge de behov vedkommende måtte ha. Vi ønsker at alle innbyggere i kommunen skal føle seg sett og hørt – uansett alder eller behov. Vi vil at alle skal ha mulighet til å leve hele livet.

Om du også vil ha slike tilbud – stem Høyre mandag 9. september.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags