«Å sette vår lit til Jesus Kristus er det beste virkemiddelet vi kan få»

Av

Det skriver Terje Olsen om korona-krisen.

DEL

MeningerJa, nå er vi i en vanskelig situasjon i hele landet vårt, ja i hele verden slår dette viruset til. Vitenskapsfolket jobber på spreng for å finne medisiner mot dette viruset, og folk flest klamrer seg til håpet om at vi snarest må få medisiner mot dette koronaviruset. Jeg tilhører en kristen menighet hvor bønn til Gud er det viktigst i kampen mot bl.a. dette viruset, og også mot enhver sykdom som måtte ramme oss. Det er også mitt beste råd jeg har å gi deg, be til Jesus Kristus som ga sitt liv på Golgata kors for både deg og meg. Å sette vår lit til Jesus Kristus er det beste virkemiddelet vi kan få.

I Bibelen leser vi at Jesus helbredet alle mennesker som søkte ham da han virket her på jorden, og hans makt og kraft er den samme også i dag. Det ser vi spesielt i de fattige deler av verden hvor bønn til Jesus har stor kraft. Folk blir helbredet I Guds kraft og løst fra alle slags plager, selv om plagene er der i det samfunn de lever i.

I Salme 23 står det slik i vers 4: «Ja, selv om jeg må vandre gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke for noe ondt. For Du er med meg. Din kjepp og Din stav, de trøster meg». (Les også Salme 46)

Så spør vi oss; hvorfor skjer ikke det samme her hos oss, hvorfor søker vi ikke Gud i større målestokk her i Norge i dag? Ja, det kan jeg ikke svare sikkert på, men kanskje har det med at vi først og fremst setter vår lit til vår jordiske rikdom, i stedet for å øke Gud først av alt slik de gjør i mange pengefattige land.

Ja, dette kan være noe å tenke over nå når også vi har fått det vanskelig! Vi kan se tilbake på da vår nasjonalsang ble skrevet: «Norske menn/kvinner i hus og hytter takk din store Gud. Landet ville han beskytte skjønt det mørkt så ut. Alt hva fedrene har kjempet, mødrene har grett, har den Herre (Gud) stille lempet, så vi vant vår rett. Har den Herre stille lempet, så vi vant, vi vant vår rett». Og også flere andre nasjonalsanger og salmer hvor vi takker Gud. Ja, la oss gjøre det igjen nå når mørket tar grep om folket i landet vårt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags