SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Villa i mer trøbbel

Av

Aston Villa sliter fryktelig om dagen. Verre skal det bli. Sjekk vårt oddstips!

Alex McLeish sliter som Villa-sjef.

Alex McLeish sliter som Villa-sjef. (Foto: )

DEL

3. Legia Warszawa - Ruch Chorzow 1,80 2,80 3,00 H

Polsk cupfinale, kampstart 1800. Vel har Legia vært i dårlig form i det siste (1-4-1 i serien), men det er likevel bare to uker siden Legia slo Ruch greit 2-0 i serien.

Lagene er nummer en og to i ligaen, kun en seier på de seks siste for Legia har sørget for at Ruch Chorzow er oppe i ryggen på dem (48 og 49 poeng). Vi tror likevel et av Polens mest meritterte lag har både tradisjon og vinnerkultur nok til å ta seg av Ruch i en cupfinale.

19. Aston Villa - Bolton 1,95 3,10 3,20 B

Villa-manager Alex McLeish sverger til en fotball som er kjedeligere enn hva Roy Hodgson og Drillo kunne fått til om de hadde trent et lag sammen (se det for deg!). Men jeg må prøve å stoppe meg selv her, og heller gå til fakta:

Aston Villa har vunnet én av de elleve siste hjemmekampene! På disse har de scoret utrolige åtte mål, så det er god stemning på Villa Park om dagen...

Bolton ligger under streken, men har to kamper mindre spilt enn tabellnaboene. De har vunnet mer borte enn hjemme i år (selv om 5-0-11 ikke er imponerende).

Men det som først og fremst gjør at jeg anbefaler denne, i tillegg en bunnløs oppgitthet over mitt eget lags prestasjoner, er følgende: Bolton er stort sett sjanseløse mot de gode lagene, men vinner veldig ofte mot bunnlagene! Hvis en tar Boltons ni kamper mot de fem dårligste lagene i ligaen så langt denne sesongen - Aston Villa, QPR, Wigan, Blackburn og Wolves - har de statistikken 6-1-2!

I tillegg tyder alt på at Aston Villas eneste anstendige forsvarsspiller, James Collins, er ute med lyskestrekk.

For å sitere vår kjære manager: «Hjemmeformen vår er råtten, vi har fått en del juling denne sesongen».

Jeg tror det fortsetter i kveld, og så står Villa med begge beina i driten. Faen ta Alex McLeish!

(De frekke kombinerer disse to kampene med en ettmålsseier etter 90 minutter for Barca i kveld, altså en U i kamp 14. Chelsea vant som kjent 1-0 i London, og det ligger liksom ekstraomganger og maks dramatikk i luften i kveld!)

Dagens dobbel:

3. Legia Warszawa - Ruch Chorzow 1,80 2,80 3,00 H

19. Aston Villa - Bolton 1,95 3,10 3,20 B

Odds: 5,76

HER KAN DU SPILLE PÅ DAGENS TIPS!