SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå snur det for OB

Av

Espen Ruud fikser OB-seier.

Espen Ruud og OB sliter.

Espen Ruud og OB sliter. (Foto: )

DEL

Dagens oddsprogram inneholder usedvanlig få kamper. På menyen står opprykkskvalifisering fra både Mesterskapsserien og engelsk 1. divisjon. Disse to kampene er derimot svært vanskelig å forutse, og vi lar disse kampene seile sin egen sjø.

108. OB - AaB H

Odenses sliter virkelig om dagen og har hatt en forferdelig start på andre halvdel av sesongen. Ligger på plassen over nedrykkssonen i den danske superligaen og har ikke vunnet på de siste ti og har 0-2-3 på de siste fem. Klarte derimot 1-1 borte mot Silkeborg sist.

I dag mobiliseres det virkelig for å snu trenden, og alle med OB-drakt kommer gratis inn på stadion til dagens kamp.

En hjemmekamp mot et Aalborg på nedadstigende form kommer som bestilt for OB. AaB har 1-1-3 på sine fem siste og ligger kun syv poeng over dagens hjemmelag.

Eric Djemba-Djemba, Bernard Mendy og Kalilou Traore er tilbake i trening for OB, men manager Poul Nilsen må definitivt klare seg uten Jesper Christiansen, Hens Henrik Andreasen, Andrea Johansson, Tore Reginiussen og Mads Toppel.

Vi tror den norske landslagspiller Espen Ruud og co får en etterlengtet seier og spiller H til 2,10 i odds.

På en dårlig oddsdag, nøyer vi oss med en singel på denne kampen.

115. Celtic- St. Johnstone (0-1) H

OB kombinerer vi med Celtic.

Celtic, som allerede har vunnet serien, er i storform for tiden og kommer rett fra en 3-0-seier over erkerival Rangers. Har 4-0-1 på sine fem siste, og alle disse seirene har kommet med minst to måls differanse.

St. Johnstone har på sin side 0-1-4 på sine siste fem, og tre av disse tapene har vært med to mål eller mer. Møtte Celtic i et tilsvarende oppgjør for litt over en måned siden og da vant seriemestrene 2-0.

Vi tror på en ny tomålsseier til Neil Lennons menn.

På en dårlig oddsdag, nøyer vi oss med en singel på denne kampen.

108. OB-AaB 2,10 2,90 2,80 H

115. Celtic- St. Johnstone (0-1) 1,90 3,20 2,95 H

Total odds: 3,99

LEVÉR TIPSET HER!