KJENT: Iselin Michelsens fjes og kropp har fått mye publisert de siste månedene. Foto: www.toellefsen.com

Har glemt Øst-Finnmark

Artist, rosablogger og realitykjendis Iselin Michelsen (21) har forlatt østlige del av Finnmark for godt. Hun bytter ikke Oslos glamour mot Bajasso.
Publisert 13.06.2012 kl. 19:39 Oppdatert 13.06.2012 kl. 19:39

Tips en venn på e-post:


DEN GANG DA: Mye har skjedd siden tolv år gamle, rødhårede Iselin Michelsen syklet til Ekkerøy. Foto: Eva Marie Strand

Iselin er født i Kirkenes og bodde noen år i fylkeshovedstaden før hun i elleveårsalderen flyttet sørover. Etter noen år i blant annet Fredrikstad og Jessheim har hun nå stabilisert seg i Oslo-området.

– En verdenshit

Når Finnmarken snakker med henne, tar hun det rolig i forkant av Paradise-fest og konserter i Bergen. Med singelen Chewing Gum har hun inntatt Spotify og iTunes.

– Jeg har alltid likt å synge. Når sjansen bød seg til å lage en singel, sa jeg ikke nei, forteller Iselin.

I tillegg til å promotere Chewing Gum, jobber hun med en ny låt. Detaljene rundt den, holder hun for seg selv.

– Chewing Gum har skapt en del blandet respons. Noen elsker den. Andre hater den. Det er veldig enten-eller, legger hun til.

Singelen er en upbeat-rosapoplåt med relativt enkel rytme og tydelige spor av autotune. Teksten omhandler tygging av tyggegummi og livet generelt. Musikkvideoen kombinerer dette med ivrig grønnskjerm-filming og ikke spesielt mye bekledning.

Kommentarene på iTunes går i retning av «Tror dette blir en verdenshit!» og «Helt nydelig, må høres!».

– Har du planlagt noen konserter i Finnmark?

– Nei, svarer Iselin.

Hun drar ikke tilbake til Vadsø for å besøke familien. De kommer ned for å treffe henne.

Slitsomt i rampelyset

Iselins fjes ble kjent etter at hun viste det fram på Dagens Mann og Paradise Hotel. Nå kan hun vanskelig gå noe sted uten å bli kjent igjen.

– Jeg trives veldig godt i rampelyset, men blir slitsomt når folk snikfotografer eller filmer når jeg spiser middag og sånt. Det er koselig når folk kommer bort og spør, men ikke når de uten forvarsel tar bilder av meg mens jeg gjør vanlige ting, forteller eksil-Vadsøværingen.

Til daglig jobber Iselin som glamourmodell og promotør, koser med chihuahuaen Oliver og oppdaterer bloggen sin. Innleggene dokumenterer reisevirksomheten hennes, hvordan Iselin ser ut med lite klær, og hvordan Oliver ser ut nybadet.

På forsiden nå


Politiet sørget for avliving av disse to hundene

Politet melder at de i går var hos hundeier Ingrid Goin i Fægfjord og avlivet to hunder. Hundene skal være de samme som i 2010 ved dom skulle avvlives. Goin benekter at hundene er Lady og Viking.

– Nå er det blitt alvorlig. Snart er det fritt fram for Røkke

Det sier ordfører Alf E. Jakobsen etter at Hammerfest kommune fikk avslag på anken.